понедельник, 25 июня 2018 г.

Звіт про роботу мовного табору в колегіумі


НВК «Кіровоградський Колегіум»
Звіт
Про структуру роботи літнього мовного табору
Summer Friends Camp"
2017-2018


Після закінчення навчального року робота НВК «Кіровоградський Колегіум» продовжується.  Пришкільний мовний табір Summer Friends Сamp працює, вже не один рік. Але останні три роки наші вчителі англійської мови успішно беруть  участь у проекті Go Global GoCamp,  місія якого полягає у вихованні  всебічно розвиненого та освіченого покоління свідомих громадян України, готових до викликів 21-го століття; надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів.
Методи та принципи програми Summer Friends' Camp в НВК «Кіровоградський колегіум»:
 - Метод проектного навчання
Project-based learning (PBL)
- Розвиток вмінь та цінностей 21го століття
 
Development of 21st century skills and values
- Інтегроване навчання
Content and Language Integrated Learning (CLIL)
- Гейміфікація
 
Gamification
- Занурення в мовне середовище
 
Language immersion
- Принцип автономії учня
Learner autonomy
Тому ми, впроваджували ці ідеї та показували дітям , що  вивчення мов – це легко, просто та весело, а літній мовний табір може бути веселим і яскравим. Головний акцент табору було зроблено на розмовну англійську. Завдяки участі в проекті «GoCamp» та успішній роботі вчителів та учнів, табір отримав волонтера з Єгипту Аделя Анві, керівника християнської організації “ YMCA”.
       Основним напрямком роботи табору була робота над суспільно-корисними проектами. Вчителі разом з дітьми обирали цікаву їм тему для проекту. Також учням було запропоновано багато ігор, квестів та пісень. Волонтер Адель дуже активно спілкувався  з дітьми, допомагав у роботі над проектами. Розповідав про свою батьківщину, звичаї та традиції. Учні відвідали декілька екскурсій, майстер класів та музеїв.
     По завершенню роботи табору учні створили постери, РР презентації та відео, які були поширені у блогах учнів та вчителів, на різних сайтах та соцмережах.
 Діти отримали безліч неймовірних вражень та  яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий