понедельник, 3 декабря 2018 г.

Тиждень англійської мови в НВК "Кіровоградський колегіум"


З 26.11 по 30.11. 2018р. в НВК «Кіровоградський колегіум» було проведено тиждень англійської мови «Фестиваль кіно».
Протягом тижня:
Школу було яскраво художньо оформлено, що є потужним фактором як підвищення мотивації учнів до участі у позакласних заходах, так і виховання естетичних почуттів учнів. Тиждень був спланований таким чином, що кожного  дня проводилися заходи  на паралелі.
Учні початкових класів подорожували світом анімаційних фільмів. Були проведені конкурси малюнків, паради костюмів улюблених героїв, конкурсні змагання.
Учні 5-7 класів були охоплені участю у вікторинах та конкурсах, за головною темою тижня. Учні демонстрували зацікавленість темою, ініціативність та креативність.
Учні 8-9 класів підготували проектні роботи за темами: «Актори і ролі», «Мій улюблений актор/режисер». Під час підготовки та презентації своїх робіт учні показали здатність до саморозвитку, самоосвіти, творчого розв'язання проблем,  продемонстрували навички дослідної роботи.
Учні 10-11 класів спробували себе у якості режисерів, акторів та операторів: вони знімали відео ролики за темою «Життя підлітків» У своїх роликах учні акцентували свою увагу на темах буллінгу, взаємовідносинах з однокласниками. Учні продемонстрували здатність самостійно реалізувати власні можливості, ініціативу, креативність.
Фіналом тижня  був загальний гала-концерт, де були представлені таланти учнів різних класів колегіуму.

Комментариев нет:

Отправить комментарий